Yaşam

Antalya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs’ı coşkuyla kutlayacak : Buray , Burak Yeter ve Yüzyüzeyken Konuşuruz konserleri coşturacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Antalyalıların katılımıyla düzenlenecek Fener Alayı’nın yanı sıra Buray, Burak Yeter ve Yüzyüzeyken konuşuruz konserleri de kutlamalara renk katacak.  

Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’un 105. Yılı Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı coşkulu bir programla kutlanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında spor turnuvaları, söyleşiler, fener alayı ve konserler düzenlenecek.

FENER ALAYI VE KONSER

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 18 Mayıs Cumartesi saat 21.00’de Konyaaltı Beach Park Varyant Meydanı’nda ünlü DJ Burak Yeter sahne alacak. Burak Yeter, eşsiz sahne performansı ile Antalyalılara müzik ziyafeti sunacak. 19 Mayıs Pazar günü ise Fener Alayı düzenlenecek. Saat 19.30’da Konyaaltı Varyant’tan başlayacak Fener Alayı Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Antalya Büyükşehir Belediye Bando ve Kent Orkestrası eşliğinde gerçekleştirilecek Fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda ünlü sanatçı Buray konser verecek. Pop müziğinin sevilen ismi Buray saat 21.00’da en güzel şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek. 

ALANYA’DA YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ KONSERİ 

19 Mayıs coşkusu Alanya’da da yaşanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek etkinlikte 19 Mayıs Pazar günü saat 19.30’da Atatürk Anıtı önünde buluşularak Fener Alayı düzenlenecek. Alanya’daki kutlamalar saat 21.00’de Belediye Sarayı arkasında düzenlenecek Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun konseri ile devam edecek. 

FUTBOL VE AYAK TENİSİ TURNUVASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençler arasında heyecan dolu spor etkinlikleri düzenleyecek. 2005-2009 doğumlulardan oluşan takımların katılımıyla gerçekleştirilecek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Futbol Turnuvası, Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi Halı Sahalarında gerçekleştirilecek. 15-19 yaş arası gençler ve 20-30 yaş arası yetişkin oyuncuların katılımıyla Beach Park Tenis Kortları’nda 19 Mayıs Kupası Ayak tenisi Turnuvası yapılacak.

ATATÜRK VE BAĞIMSIZLIK SÖYLEŞİSİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığı ise 19 Mayıs 1919’un 105. Yılı’nda Atatürk ve Bağımsızlık Söyleşi ve Dinletisi düzenleyecek. 18 Mayıs Cumartesi saat 20.00’de Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte Emekli Albay, tarihçi Suat Akgül “Atatürk ve Tam Bağımsızlık”, Ozan-Antropolog Himmet Cansız da “Türk Gençliğine Mektup” konulu söyleşilerde katılımcılarla birlikte olacak. Ozan İbrahim Koç da “Işığım Atatürk” isimli türkü dinletisi ile etkinliğe renk katacak

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

arhavi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu